2026-2027 Eğitim-Öğretim yılı kapsamında, Meslek Yüksekokulumuzda Mesleki Uygulama dersi öncesinde  1. sınıf öğrencilerimize yönelik Hepatit aşı uygulamasının ilk doz aşısı başarıyla gerçekleştirilmiştir.
Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi ile yapılan işbirliğinde Dahiliye uzmanı tarafından öğrencilerimizin kan değerlerine bakıldıktan sonra Hepatit A ve B değerleri pozitif çıkan öğrencilerimiz İlçe Sağlık Müdürlüğü ile yapılan işbirliği neticesinde aşı ekipleri tarafından yüksekokulumuzda gerçekleştirilen aşılama çalışmasıyla, öğrencilerimizin mesleki uygulama süreçlerine daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde hazırlanması hedeflenmiştir.
Öğrencilerimizin sağlığını önceleyen bu önemli katkıları ve özverili çalışmaları dolayısıyla Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Dr. Naci Çağlar'a,Müdür Yardımcısı Hatice Erbecer'e, Eğitim Hemşiresi Özer Türkmen'e ,İlçe Sağlık Müdürü Sayın Dr Cumali Çetin başta olmak üzere, aşılama sürecinde görev alan tüm sağlık personeline teşekkür ederiz.
Kurumlar arası iş birliğiyle öğrencilerimizin sağlığını korumaya ve bilinçli sağlık hizmeti anlayışını güçlendirmeye devam ediyoruz