Meslek Yüksekokulumuza Yeni Eğitim-araç Gereçleri Alındı

Öğrencilerimizin daha iyi eğitim görebilmeleri için Meslek Yüksekokulumuz Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Fizyoterapi Programı ve Yaşlı Bakımı Programı laboratuvarlarına Öğrencilerimizin meslek hayatlarına daha donanımlı hazırlanmalarını sağlamak amacıyla Elektroterapi Cihazı, Yaşlı Bakım Maketi, Erişkin Ve Çocuk CPR Eğitim Maketi, İnsan İskeleti Eğitim Modeli, Aspirasyon Cihazı, Mikroskop Cihazları, Saf Su Cihazı ve bir klinik laboratuvarda kullanılan daha pek çok malzeme ve ekipmanı alınarak öğrencilerimizin hizmetine sunuldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Harun ŞENER, okulumuz programlarına alınan son teknoloji eğitim- araç gereçleri eksikliklerinin giderilmesi ile öğrencilerimizin uygulama ve laboratuvar derslerinde daha iyi eğitim alacağı ve okulumuzdan daha kalifiyeli bir sağlık teknikeri olarak mezun olacaklardır. Laboratuvarlarımızda ki eksikliklerin giderilmesinde eğitim maketlerinin okulumuza kazandırılmasında teşvikleri ve desteğini esirgemeyen rektörümüz sayın Prof. Dr. Vural KAVUNCU hocamıza, laboratuvar malzemelerinin alınmasında emeği olan tüm Üniversite yönetimine teşekkürü bir borç biliriz.