Merhum Dr. Naci Eren Mezarı Başında Anıldı.

Meslek Yüksekokulumuzun Yerleşkesininde adının verildiği İlçemiz de mal varlığının büyük bir kısmını eğitim kurumlarına vakfeden, Simavlı hayırsever Dr. İbrahim Naci Eren mezarı başında anıldı.

4 yıl önce vefat eden Eren’e, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Simav Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer GAVAS, Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Rüştü GÜNTÜRKÜN, Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Şenay ÖZER Yüksekokul Sekreteri Hakkı AKTÜRK, öğretim görevlileri ve idari personel katılarak mezarı başında dua etti.

Meslek Yüksekukulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Şenay ÖZER  “Merhum Dr. İbrahim Naci Eren, Simav’da annesi Gülizar Eren adına 24 derslikli bir İlköğretim Okulu, Dumlupınar Üniversitesi Simav Teknoloji Fakültesi’ne eşi Müfide Eren ve kendi adına eğitim blokları, dedesi Müftü Hacı Mehmet Akif Eren adına bir eğitim binası yaptırdı. Eğitim gönüllüsü Dr. İbrahim Naci Eren’i şükran ve minnetle anıyor, Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.