Meslek Yüksekokulumuzdan Hastane Yönetimine Moral Ziyareti

MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDAN HASTANE YÖNETİMİNE MORAL ZİYARETİ

Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Şenay ÖZER, Yüksekokul Sekreteri Hakkı AKTÜRK, Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Damla ÜNAL, Sağlık Bakım Hizmetleri Bölüm başkanı Öğr. Gör. Özge Sakarya ÇINKI ve Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı Öğr. Gör. Fatih ULUKAYA Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesine destek ziyaretinde bulundular. Ziyarette Başhekim Opr. Dr. Naci ÇAĞLAR ve Sağlık Bakım Müdür Yardımcısı Gülnaz BALAN hazır bulundu. Sizlerin şahsında hastanenizin çok değerli sağlık çalışanlarının güzel ülkemizin her köşesindeki sağlık çalışanlarımıza milletimiz için göstermiş oldukları olağanüstü ve özverili çalışmalarından dolayı minnet duygularımızı ilettik ve her daim yanlarında olduğumuzu bildirdik. Ayrıca 2020-2021 Akademik Yılı Güz yarıyılında uygulanacak olan uygulamalı derslerin durumu hakkında istişarede bulunuldu. Başhekim Opr. Dr. Naci ÇAĞLAR ziyaretten duyduğu memnuiyeti belirterek Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun yanında olduklarını belirterek Hastane uygulaması konusunda her zaman yardımcı olacaklarını belirtmiştir.