Corona Virüs Hastalığı ve Yeşilay Haftası Hakkında Eğitim

Meslek Yüksekokulu personellerine ve öğrencilerine İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ahmet ÖZER tarafından Corona Virüs’ü ve Yeşilay haftası kapsamında bilgilendirme eğitimi yapılmıştır.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ahmet ÖZER Corona Virüsü vakasının henüz ülkemizde hiç görülmediğini, Sağlık Bakanlığımızın Corona virüse karşı aldığı tedbirlerinin etkili olduğunu ancak kişisel olarakta tüm virüslere karşı bireysel olarak tedbir almamızın önemine vurgu yaptı ve Corona virüse karşı yakalanmamak için ne gibi önlemler alınacağını anlattı.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ahmet ÖZER Yeşilay haftası kapsamında;  İlçe Sağlık Müdürlüğünün bünyesinde sigara, alkol gibi bağımlılık yapan kötü alışkanlıkları bırakmaya  yardımcı olmak için hizmet  veren sigara bıraktırma polikliniği hakkında bilgi verdi ve öğrencilerimizi sigara bıraktırma polikliniğine davet ederek konuşmalarını sonlandırdı.

Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Şenay ÖZER İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ahmet ÖZER’ e yapmış olduğu eğitimden dolayı teşekkürlerini sundu.