Meslek Yüksekokulumuzda Madde Bağımlılığı ile Mücadele Konferansı Verildi

Meslek Yüksekokulumuzda öğrencilerimize yönelik “Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Sosyal Medya Bağımlılığı” konulu konferans düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda Simav Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Personeli Ayşe ÜRE tarafından verilen ‘Madde Bağımlılığı ile Mücadele’ ve Nursema ŞENOL tarafından verilen “Sosyal Medya Bağımlılığı” konulu konferansa Meslek Yüksekokulumuz akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Ayrıca Meslek Yüksekokulumuzun düzenlediği Madde Bağımlılığı ile Mücadele ile ilgili Broşür Yarışmasında 1. Olan öğrencilerimizden Sibel KARABACAK ve 2. Olan Fadime DÖMENOĞLU’na ödülleri verildi.

Meslek Yüksekokulumuz Müdür'ü Öğr. Gör. Halil İsa Kuru, Simav Sosyal Hizmetleri Merkezi Personellerine teşekkür ederek konferans sona erdi.