Meslek Yüksekokulumuz Öğr. Gör. Lütfiye Parlak ‘‘6th World Conference On Health On Sciences’’ Konferansında Sözlü Bildiri Sunumu Yaptı.

01-03 Kasım 2019 tarihleri arasında Yunanistanın Atina şehrinde gerçekleştirilen ‘‘6th World Conference on Health on Sciences’’ konferansında ‘‘Evaluation Of The Relationships Between Nurses’ Forgiveness, Compassion And Professional Commitment’’ konulu bildiride sözel sunum yaptı.

Öğretim Görevlisi Lütfiye PARLAK yapmış olduğu sunum ile ilgili olarak: Yurtdışında katıldığım ilk kongre oldu. Yapılmış olan sözlü sunumlar dikkat çekiciydi ve başka ülkelerde ne tür araştırmaların yapıldığı ile ilgili bilgilere sahip oldum. Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin bir üyesi olarak üniversitemi Yunanistan’da gerçekleştirilen kongrede temsil ettiğim için onur duydum. Üniversite personelinin ve öğrencilerinin uluslararası bilimsel faaliyetlerde bulunması mesleki açıdan çok önemli deneyimler kazandırdığını belirtti.

Öğretim Görevlisi Lütfiye PARLAK 2019 yılı içerisinde;

20-22 Haziran 2019, Erzurumda düzenlenen 1. Uluslararası Hemşirelikte Yenilikçi Yaklaşımlar Kongresinde ‘‘Hemşirelik ve Yaratıcılık’’ konulu sözel bildiri

25-27 Nisan 2019, Afyon’da düzenlenen 18. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresinde ‘‘Hemşirelik Eğitiminin Felsefesi’’ konulu Poster Bildiri sunumlarını gerçekleştirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2019, Cuma