Meslek Yüksekokulumuz Öğrencilerinin Çevreyi Tanıma Gezisi

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin yaşadıkları çevreyi tanıması amacıyla Sosyokültürel Etkinlikler dersi kapsamında Simav'a bağlı Kiçir ve Kızılcık köylerine tanıtım gezisi gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Halil İsa KURU, "Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmalarını istiyoruz. Özellikle Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Vural KAVUNCU ülkemizin dört bir tarafından Kütahya’ ya eğitim amacıyla gelen öğrencilerimizin bulunduğu çevreyi tanımadan mezun olmasını istemiyor. Biz de bu bağlamda Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerimiz için bazı projeler planladık. Bu projelerden biri olan Kiçir ve Kızılcık köylerine düzenlenen gezide yeşil Simav’ımızın doğal güzelliklerini tanıma, doğa yürüyüşü ve Öğrenci ile yerel halkın kaynaşmasının sağlanması amacıyla bir etkinlik düzenledik.

Bu etkinliğimize destek olan Simav ilçe gençlik ve spor müdürü Mustafa SAPMAZ, Simav sosyal hizmetleri müdürlüğü personeli ve ulaşım imkânları için bize olanak sağlayan Simav Belediye Başkanı Av. Adil BİÇER ve Çitgöl Belediye Başkanı Güray GÜNER ve ayrıca Kiçir Muhtarı Rauf BUHAN ve Kızılcık Muhtarları Eyüp KARAASLAN’ a bize gösterdiği misafirperverlikten ve ikramlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2019, Pazartesi