2019-2020 Akademik Yılı Açılışı

Meslek Yüksekokulumuz' da 2019-2020 Akademik Yılı Açılışı yapıldı. Açılış dersine Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu’da katılarak, konuşma yaptı. Rektör Kavuncu, KSBÜ ailemize yeni katılan öğrencileri tebrik ederek, öğrencilik hayatlarında verimli bir dönem geçirmeleri için sıkı çalışma yaptıklarını dile getirdi. Yeni öğrencilerimiz ders sonrası Rektörümüz ile tanışma fırsatı bularak, sohbet ettiler. Üniversitemiz Rektörü öğrenciler ile sürekli iletişim halinde olacaklarını yineledi. Ardından aşure dağıtımı yapıldı.

Sağlık Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Simav Bld. Başkanı Av. Adil Biçer ile de görüştü. Simav Eynal Kaplıcaları’nda gerçekleşen görüşmede ortak projeler hakkında konuşuldu. Verimli geçen görüşmenin sonunda hatıra fotoğrafları çekilerek, veda edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2019, Cuma