2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet ve Önlük Giyme Töreni

2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet ve önlük giyme törenimiz 04 Mayıs 2019 Cumartesi günü ilçemiz yeni düğün salonunda yapıldı. Törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Simav Kaymakamı Türker Çağatay HALİM, Simav Belediye Başkanı Avukat Adil BİÇER, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Rüştü GÜNTÜRKÜN, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mehmet KORKMAZ, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Sinan DARCAN, Simav Ak Parti İlçe Başkanı Eczacı Ahmet KULAT, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ahmet ÖZER, Simav KYK Yurdu Müdürü Hatice TERZİ, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref KAZCIOĞLU, Simav İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rasul ÇATAL ve Meslek Yüksekokulumuz Akademik ve İdari Personelleri ile Öğrenci aileleri katıldı.

Törende konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu şunları söyledi: ‘’Sağlık Bilimleri Üniversitesi olarak daha bir yaşını doldurmadık. Türkiye’de şuan 3 sağlık temalı devlet üniversitesi bulunmaktadır. Birisi de biziz. Üniversitemizin önemli yerlere ulaşacağına eminiz ve bu hedef doğrultusunda adımlar atmaktayız. Simav’a yeni bölümler kazandırarak, bu ilçemizi şehir üniversitesi haline getirmeyi planlıyoruz. Simav çok güzel bir ilçe. Türkiye’nin en güzel ilçelerinden birisi. Öğrencilerimizin burada güzel vakit geçirdiklerini umut ediyoruz. Mezun öğrencilerimiz gittikleri yerlerde KSBÜ armasını taşıyacaklar. Onların yaptıkları işler doğrultusunda bizim üniversitenin marka değeri artacaktır. Kütahya ve Simav’ı hiç unutmasınlar. Buraya olan aidiyetlerini her daim devam ettirsinler. Bizler mezun öğrencilerimizin her zaman arkasında olacağız.’’

Törende konuşma yapan Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, ‘’KSBÜ ile birlikte Simav’ımızı daha ileriye taşıyacağız. Sayın Rektörüm Prof. Dr. Vural Kavuncu ile istişare halindeyiz. Yeni üniversite olan KSBÜ’nün Simav SHMYO’su bugün ilk mezunlarını verdi. Bizlerde burada olmanın ve öğrencilerin heyecanını paylaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Mezun öğrencilerimiz gittikleri yerlerde bizlerin kültür elçileri olacaklardır. Sizleri tekrar tebrik ediyorum.’’ diye konuştu.

Tören önlük giyme ile devam ederek, daha sonra başarılı olan Öğrencilerimize Başarı Belgeleri verildi, Meslek Yüksekokulumuz birincisi Merve Aytan ise mezuniyet kütüğüne ismini çakmasıyla devam eden törenimiz, öğrencilerimizin hazırlamış olduğu halk oyunları ve canlı müzik ile devam etti. Son Olarak mezunlarımızın kep atma törenin ardından mezuniyet pilavı ikramı ile sona erdi. Katılım Sağlayan Tüm Protokol Üyelerine ve Ailelere teşekkür ederiz.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Olarak Mezun Olan Tüm Öğrencilerimizi Tebrik Ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2019, Pazartesi