Meslek Yüksekokulumuz Özel Eğitim Uygulama Okulunu Ziyaret Etti

Meslek Yüksekokulumuz personeli ve öğrencilerimizin sosyal sorumluluk bilinci ile İlçemizde bulunan Simav Özel Eğitim Eğitim Uygulama Merkezine ziyarette bulunarak, burada eğitim gören engelli öğrencilerin ailelerine Meslek Yüksekokulumuz Terapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Damla ÜNAL tarafından Creblal Palsy ve Down Sendromunda Fizyoterapi yaklaşımı konulu seminer verildi. Daha sonra Fizyoterapi Programı öğretim elemanlarımız engelli öğrenciler ve ailelerine uygulamalı olarak Terapi ve Rehabilitasyon konusunda çeşitli bilgilendirmelerde bulundular. Ayrıca personelimiz ve öğrencilerimiz tarafından Özel Eğitim Öğrencilerinin hayali olan uçan balonlarını birlikte şişirerek müzik eşliğinde oyunlar oynayarak güzel vakit geçirdiler.

Son Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2019, Salı