Meslek Yüksekokulumuz Öğrencilerine Yönelik Motivasyon Semineri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi Bölüm Başkanı ve  kişisel gelişim alanında verdiği seminerlerle tanınan Öğr. Gör. Kudret ARMAĞAN, Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine yarıyıl içi sınavları öncesi "Motivasyon ve Sınav Stres Yönetimi" konulu seminer verdi. Okulumuz konferans salonundaki seminere tüm öğrenci ve Akademik personelimiz katıldı.

Eğitim Danışmanı Öğr. Gör. Kudret Armağan, Motivasyonun, öğrenim sürecindeki kişinin durumunu belirleyen en önemli yöntemlerden biri olduğunu ifade etti. Armağan, "Motivasyon ve Stres Yönetimi Eğitimi sonunda öğrencilerimiz; Hayatlarındaki stresin kök nedenlerini bulabilecek, stres karşısındaki tepkilerini tanıyabilecek, stresi bir güç olarak nasıl kullanacaklarının farkına varabilecek, kontrolsüz stresten kontrollü strese geçiş yapabilecekler. Motivasyon kaynağını bularak, kendini motive eden araçları tespit edecekler. Eğitim motivasyonunu sağlayıp, yaşam motivasyonu için gerekçelerini belirleyecek, motivasyonu bozan etkenleri tespit edecekler” diye konuştu. Öğrencilerimiz seminerden sonra mutluluklarını ifade ederek Eğitim Danışmanı Öğr. Gör. Kudret Armağan’a teşekkür ederek bahar yarıyılında da sınavlardan önce bir daha yapılmasını talep ettiler. Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Halil İsa Kuru Öğr, Gör. Kudret Armağan verdiği eğitim için teşekkür ederek hediyelerini takdim ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2018, Çarşamba