KÜTAHYA SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ

SİMAV SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

Meslek Yüksekokulumuz 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında öğrenimine başlamıştır.

Meslek Yüksekokulumuzda öğrenci alınan programlar;

• Fizyoterapi Programı
  • Tıbbı Laboratuvar Teknikleri Programı

Meslek Yüksekokulumuzda açık olan programlar;

• Yaşlı Bakımı Programı
  • Ortopedik Protez ve Ortez Programı
  • Fizyoterapi Programı
  • Tıbbı Laboratuvar Teknikleri Programı
  • Optisyenlik

Yüksekokulumuzda 3 derslik, 1  Eğitim ve araştırma amaçlı donanımlı Tıbbi Laboratuvarımız mevcuttur.

Tıbbı Laboratuvar Teknikerliği Programı kadrosunda 3 Fizyoterapi Programında 3 Öğretim Görevlimiz bulunmaktadır. Ayrıca  özel uzmanlık alanı bilgisi gerektiren derslere her bir alandan Öğretim Üyeleri ve öğretim görevlileri görevlendirilmekte ve programımızda üst düzeyde eğitim-öğretim verilmektedir.

Temel dersler için ek olarak Üniversitemizin Rektörlüğe bağlı birimlerinden öğretim üyeleri ve okutman görevlendirmeleri yapılmaktadır.

Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuzda öğrenim gören öğrenciler Teorik dersleri ve Laboratuvar uygulamalarını Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. İbrahim Naci EREN Yerleşkesi Ecz. Süleyman Oğuz AKIN Eğitim Bloğundaki dersliklerde ve mesleki uygulama laboratuvarında yapmaktadırlar. Dönem içi Mesleki Uygulamalarını ve Stajlarını yapabilecekleri Doç. Dr. İsmail KARAKUYU Simav Devlet Hastanesi, Halk Sağlığı ve Toplum Sağlığı Merkezleri bulunmaktadır.

Meslek Yüksekokulumuz, ilçe merkezine 5 km mesafedeki Muradınlar Mahallesindedir. Ayrıca yemekhane, kafeterya, kütüphane, bilgisayar laboratuvarları, açık Voleybol, Basketbol, Futbol sahası ve kapalı spor salonları ile modern bir kampüs alanı içerisinde bulunmaktadır.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2018, Çarşamba